RAI Operations (Events)

Wil jij samen met ons team Services zorgen voor de meest optimale en onvergetelijke evenementervaring? Dan is de functie van Event Services Manager bij RAI Amsterdam iets voor jou!

Event Services Manager

Wat ga je doen?

Als Event Services Manager ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van evenementen en het leveren van uitstekende dienstverlening. Samen met een team zorg je voor de realisatie van de klantwensen die besproken zijn aan de Eventtafel. Jij vertaalt deze wensen naar operationele processen en logistieke efficiëntie, waardoor elk evenement een groot succes wordt.

Binnen de afdeling Services, die bestaat uit drie verantwoordelijkheidsgebieden, ben jij werkzaam bij Event Services. Hierbij bied je gast- en ondersteunende services aan in de entreegebieden, hallen en congreszalen tijdens de opbouw en uitvoering van evenementen. De andere verantwoordelijkheidsgebieden zijn Flexmanagement, dat verantwoordelijk is voor planning, contractbeheer en de invulling van flexibele arbeidskrachten en Hospitality Crew Centre, dat de ontvangst van alle flexkrachten en het beheer van linnen en kleding verzorgt.

Jouw taken en verantwoordelijkheden als Event Services Manager omvatten onder andere:

 • Het invullen van de klantwensen van jouw evenementen door het opstellen van een plan van aanpak, het adviseren van stakeholders, het plannen van de benodigde resources en het coördineren van de operationele werkzaamheden op gebied van Guest en Support Services (Frontoffice en Facilities). Ook zorg je voor de correcte financiële afronding van jouw evenementen.
 • Het waarborgen van een vlekkeloze uitvoering van de werkzaamheden volgens hoge kwaliteitsstandaarden, waarbij je adequaat inspeelt op ad hoc wijzigingen en zorgt voor een nette en georganiseerde werkomgeving.
 • Het instrueren, aansturen en coachen van het vaste team en de flexkrachten om ervoor te zorgen dat zij hun werkzaamheden op een correcte manier uitvoeren. Je motiveert en begeleidt hen om hun ontwikkeling en werkplezier te bevorderen.
 • Het stimuleren van continu verbetering in de afdelingsprocessen en het dienstverlenende concept. Je neemt proactief deel aan het opstellen van het jaarplan, voert toebedeelde projecten uit en signaleert en adresseert verbeterpunten in de dagelijkse processen.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een hbo-werk- en -denkniveau, bij voorkeur met een opleidingsachtergrond in Facility Management of Hospitality.
 • Je hebt meerdere jaren aantoonbare leidinggevende of coördinerende ervaring in een vergelijkbare functie in de facilitaire branche of front office, waarbij je collega's hebt gecoacht en gemotiveerd.
 • Je kunt goed omgaan met druk en deadlines, en je bent flexibel in je werktijden, inclusief vroege ochtend-, avond- en weekenddiensten.
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris tussen €2.841,- en €4.106,- per maand, afhankelijk van je niveau en ervaring.
 • Een dynamische werkomgeving waarin je met plezier en professionaliteit kunt werken. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je rol.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen met 13 ADV-dagen, ontwikkelingsmogelijkheden, een goede pensioenregeling en een winstdeling.
 • Een mobiele telefoon en een laptop voor zakelijk gebruik.
 • Een flexibele reiskostenregeling, inclusief volledige vergoeding van het openbaar vervoer of een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid.
 • Lidmaatschap van personeelsvereniging 'ALLRAIght', die jaarlijks gezellige activiteiten organiseert.
 • Jaarlijkse RAI-skireis, stedentrip en deelname aan het jaarlijkse Europese Beurssteden voetbaltoernooi (voor de liefhebber).
 • Toegang tot vele evenementen, zowel binnen als buiten de RAI.

Vacature delen op:

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Salaris:

€2.841,- - €4.106,-

Aantal uur:

40 uur

Company homepage:

http://https://www.rai.nl/

Kantooradres:

Europaplein 24 1078 GZ Amsterdam

Locatie: