RAI Real Estate

Ben jij een resultaatgerichte professional met oog voor detail en een passie voor vastgoedbeheer? Heb je ervaring in toezicht houden op bouwprojecten en technische installaties? Dan is de functie van Toezichthouder Real Estate iets voor jou!

Toezichthouder Real Estate

Wat ga je doen?

Als Toezichthouder Real Estate ben jij de ogen en oren van RAI Amsterdam op locatie. Je hebt een kritisch oog voor detail en zorgt ervoor dat bouw- en onderhoudsprojecten soepel verlopen. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

Jouw verantwoordelijkheden zijn veelomvattend en omvatten onder andere:

 • Toezicht op Bouw- en Onderhoudswerkzaamheden: Je houdt nauwlettend toezicht op de dagelijkse uitvoering van bouw- en onderhoudswerkzaamheden op onze locatie. Dit omvat zowel de coördinatie van activiteiten als het controleren van de voortgang om ervoor te zorgen dat projecten binnen de gestelde deadlines worden voltooid.
 • Afstemming: Er is veel nadruk op afstemming, met regelmatig overleg met aannemers, evenementenorganisatoren, projectmanagers, accountmanagers en property managers. Dit zorgt voor een soepele coördinatie en samenwerking tijdens projecten.
 • Veiligheids- en Kwaliteitsnaleving: Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden strikt voldoen aan de geldende veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen. Het bewaken van deze normen is van vitaal belang om de veiligheid van zowel medewerkers als bezoekers te waarborgen en de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze faciliteiten te handhaven.
 • Rapportage en Communicatie: Afwijkingen, knelpunten en incidenten rapporteer je onmiddellijk aan het management. Je communiceert duidelijk en proactief met alle belanghebbenden om eventuele problemen snel aan te pakken en passende oplossingen te vinden.
 • Projectevaluatie en Verbetering: Je speelt een actieve rol in het evalueren van afgeronde projecten en draagt bij aan verbeteringsvoorstellen. Deze evaluaties dragen bij aan het leerproces en helpen toekomstige projecten te optimaliseren.
 • Beheer van Oplever Dossiers: Je bent verantwoordelijk voor het zorgvuldig beheren van oplever dossiers met betrekking tot onze vastgoed- en installatieactiviteiten. Dit omvat het bijhouden van gedetailleerde verslagen, tekeningen en relevante gegevens die van cruciaal belang zijn voor effectief beheer en onderhoud.

Als Toezichthouder Real Estate speel je een essentiële rol bij het waarborgen van de operationele continuïteit en de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit binnen RAI Amsterdam. Je bent de schakel die ervoor zorgt dat onze faciliteiten optimaal presteren en dat we blijven voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en bezoekers. Je werkt nauw samen met Project Managers Real Estate en Property Managers.

Over RAI Amsterdam:
RAI Amsterdam is dé plek waar internationale congressen, beurzen en evenementen tot leven komen. Onze Real Estate-afdeling is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van onze gebouwen, technische installaties en terreinen. We zijn voortdurend bezig met het optimaliseren en innoveren van onze faciliteiten.

 

Wat vragen we van jou?

In deze rol is het van essentieel belang dat je sterk bent in het coördineren, communiceren met veel verschillende in- en externe stakeholders en in staat de kwaliteit van het werk te waarborgen. Tevens moet je goed kunnen samenwerken met diverse belanghebbenden om de doelstellingen van de projecten te bereiken. Je bent een echte aanpakker met een “fix it” mentaliteit. Daarnaast vragen we het volgende van je:

 • Mbo/Hbo werk- en denkniveau met technische achtergrond.
 • Minimaal 2 jaar ervaring in toezichthouden op bouw- of onderhoudsprojecten.
 • Kennis van veiligheidsvoorschriften en bouwregelgeving, bouwkunde, elektrotechniek en werkbouwtechniek.

 

Dit kan je van ons verwachten

 • Het salaris van deze functie ligt tussen de € 3.499,00 en € 4.648,00 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van niveau en werkervaring. We starten met een jaarcontract;
 • Een functie van 32-40 uur per week.
 • Een dynamische omgeving waar hard gewerkt wordt met plezier en professionaliteit;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen met 13 ADV dagen, ontwikkelingsmogelijkheden, een goede pensioenregeling en een winstdeling;
 • Mobiele telefoon en een laptop;
 • Flexibele reiskostenregeling met volledige vergoeding van openbaar vervoer en/of een reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer en voldoende parkeergelegenheid;
 • Lidmaatschap op CultuurWerkt! en onze personeelsvereniging 'AllRAIght' welke jaarlijks gezellige activiteiten organiseert zoals bedrijfsfeesten, RAI skireis, stedentrip of deelname aan het jaarlijkse Europese Beurssteden voetbaltoernooi;
 • Toegang tot vele events, binnen en buiten de RAI.

Vacature delen op:

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Salaris:

€3.142,- - €4.648,-

Aantal uur:

32-40 uur

Company homepage:

http://https://www.rai.nl/

Kantooradres:

Europaplein 24 1078 GZ Amsterdam

Locatie: