RAI Real Estate

Breng jij de RAI naar nieuwe hoogten? Ben jij een ervaren projectleider met affiniteit voor vastgoed en de drive om complexe bouw- en verbouwprojecten te leiden? Zoek niet verder, want wij zoeken een Project Manager Real Estate!

Project Manager Real Estate

Wat ga je doen?

Als Project Manager Real Estate sta jij aan het roer van multidisciplinaire bouw- en verbouwprojecten met een budget van meer dan € 50.000, maar ook projecten van €3,5 miljoen. Jij bent de spil in het hele proces, vanaf de start tot de afronding, waarbij externe aannemers de uitvoering verzorgen. Een van de grootste uitdagingen in de rol is het optimale eruit te halen in een altijd drukke eventkalender. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

 • Geïntegreerde Projectplannen: Het opstellen van grondige projectplannen en businesscases.
 • Coördinatie: Het in goede banen leiden van de projectorganisatie, inclusief het selecteren van benodigd personeel en diensten.
 • Budgetbeheer: Zorgvuldig beheer van het budget en tijdige bijsturing bij eventuele overschrijdingen.
 • Rapportage: Duidelijke rapportage van de projectstatus en financiële gegevens aan het management.
 • Evaluatie en Communicatie: Het evalueren van projectresultaten en effectieve communicatie daarover.

Je komt in een team te werken bestaande uit een Toezichthouder en meerdere Property managers waar je nauw mee samenwerkt. Ook werk je regelmatig samen met externe Projectleiders.

Projecten die op de plank liggen zijn bijvoorbeeld een VIP ruimte maken in een van onze ruimtes het Elicium en een Safety Shop. Daarnaast zijn onze hallen toe aan rennovatie. Ook zal je deelnemen aan de energietafel, waar je met partners de transitie maakt naar een meer duurzamere venue. Genoeg uitdaging dus!

Over RAI Amsterdam
RAI Amsterdam is het kloppende hart van internationale congressen, beurzen en evenementen in Nederland. Onze Real Estate-afdeling is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van onze gebouwen, technische installaties en terreinen. We zijn voortdurend bezig met het optimaliseren en innoveren van onze faciliteiten.

 

Wat vragen we van jou?

Je hebt oog voor de behoeften van klanten en streeft ernaar om te voldoen aan hun verwachtingen en te zorgen voor een positieve klantbeleving. Je bent daarnaast in staat om projecten nauwlettend te volgen en tijdig bij te sturen om doelen te bereiken en deadlines te halen. Bovendien heb je een scherp oog voor processen en streeft naar continue verbetering, met een sterke focus op kwaliteit en innovatie.

Daarnaast vragen we de volgende achtergrond voor een Project Manager Real Estate:

 • Hbo Werk- en Denkniveau: richting bijvoorbeeld Architectuur, Vastgoedkunde of Bouwkunde.
 • Projectmanagement ervaring: Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in projectmanagement, bij voorkeur met implementatietrajecten. Ervaring met de Prince2 methodiek.
 • Aantoonbare ervaring met complex stakeholdermanagement.

 

Dit kan je van ons verwachten

 • Het salaris van deze functie ligt tussen de € 3.991,00 en € 6.039,00 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van niveau en werkervaring. We starten met een jaarcontract;
 • Een functie van 32-40 uur per week;
 • Een dynamische omgeving waar hard gewerkt wordt met plezier en professionaliteit;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen met 13 ADV dagen, ontwikkelingsmogelijkheden, een goede pensioenregeling en een winstdeling;
 • Mobiele telefoon en een laptop;
 • Flexibele reiskostenregeling met volledige vergoeding van openbaar vervoer en/of een reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer en voldoende parkeergelegenheid;
 • Lidmaatschap op CultuurWerkt! en onze personeelsvereniging 'AllRAIght' welke jaarlijks gezellige activiteiten organiseert zoals bedrijfsfeesten, RAI skireis, stedentrip of deelname aan het jaarlijkse Europese Beurssteden voetbaltoernooi;
 • Toegang tot vele events, binnen en buiten de RAI.

Vacature delen op:

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Salaris:

€3.991,- - €6.039,-

Aantal uur:

32-40 uur

Company homepage:

http://https://www.rai.nl/

Kantooradres:

Europaplein 24 1078 GZ Amsterdam

Locatie: