RAI IT & Digital

Ben jij een enthousiaste en ervaren Data Engineer/BI Specialist met een passie voor het ontwerpen en implementeren van geavanceerde data warehouses? Dan hebben wij bij de RAI een unieke kans voor jou!

Data Engineer / BI Specialist

Wat ga je doen?

De RAI heeft als doel om een meer data-gedreven organisatie te worden, terwijl we tegelijkertijd onze reputatie als operationeel ingestelde organisatie behouden, waardoor we onvergetelijke ervaringen kunnen blijven creëren voor onze klanten. Om dit te bereiken, verzamelen we een schat aan gegevens uit verschillende bronnen. Hier kom jij in beeld: jouw rol is van cruciaal belang om deze gegevens toegankelijk te maken, te transformeren naar een uniforme definitie, en ze op een heldere manier aan de hele organisatie te presenteren.

Als onderdeel van het dynamische IT & Digital team van de RAI, ben jij de drijvende kracht achter het verzamelen, transformeren en laden van data vanuit diverse bronnen om waardevolle analyses mogelijk te maken en besluitvorming te verbeteren. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen binnen de organisatie om de data-architectuur te optimaliseren en de datakwaliteit te waarborgen. Als gepassioneerde data-expert onderzoek je voortdurend nieuwe technologieën en methodieken om onze data-infrastructuur te verbeteren en de prestaties naar een nog hoger niveau te tillen. Hierbij kun je op conceptueel niveau denken en ontwerpen, en werken we voornamelijk met een Agile aanpak om projecten tot een succesvolle afronding te brengen.

Maar dat is niet alles! Je speelt ook een cruciale rol in het voorbereiden van data, waarbij je fungeert als de brug tussen data-analisten en businessanalisten. Samen met hen bouw je aan een geheel nieuw data- en analyseplatform dat de RAI voorziet van nieuwe inzichten en de basis vormt voor toekomstige data science-toepassingen. Dit is een geweldige kans om betrokken te zijn bij de opbouw van een geavanceerde data-architectuur. Jij bent verantwoordelijk voor het realiseren van datapipelines, waarbij je gebruikmaakt van het krachtige Azure Synapse-platform om data binnen te halen, te transformeren en klaar te zetten in ons innovatieve Data en Analytics Platform (DAP).

Kortom, als Data Engineer/BI Specialist bij de RAI krijg je de mogelijkheid om met de nieuwste technologieën te werken en een essentiële rol te spelen in de datagedreven transformatie van onze organisatie. Doe met ons mee en help ons om samen onvergetelijke ervaringen te blijven creëren voor onze klanten, terwijl we onze inzichten en besluitvorming naar nieuwe hoogtes tillen!

 

Dit kan je van ons verwachten

 • Het salaris van deze functie ligt tussen de € 3.991,00 en € 6.039,00 bruto per maand o.b.v. fulltime, afhankelijk van niveau en werkervaring. We starten met een jaarcontract;
 • Een functie van 32-40 uur per week. Flexibele werktijden en –plekken, standplaats RAI Amsterdam.
 • Een dynamische omgeving waar hard gewerkt wordt met plezier en professionaliteit;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen met 13 ADV dagen, ontwikkelingsmogelijkheden, een goede pensioenregeling en een winstdeling;
 • Mobiele telefoon en een laptop;
 • Flexibele reiskostenregeling met volledige vergoeding van openbaar vervoer en/of een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en voldoende parkeergelegenheid;
 • Lidmaatschap van personeelsvereniging 'ALLRAIght' welke jaarlijks gezellige activiteiten organiseert;
 • Een jaarlijkse RAI skireis, stedentrip en deelname aan het jaarlijkse Europese Beurssteden voetbaltoernooi voor de liefhebber;
 • Toegang tot vele events, binnen en buiten de RAI.

 

Wat vragen we aan jou

Je voelt je thuis in een dynamische omgeving die elke dag anders is, dit vraagt flexibiliteit. Je maakt je snel dingen eigen en complex stakeholdermanagement is jou niet vreemd. Je bent analytisch, hebt een probleemoplossend vermogen en oog voor detail. Je gaat graag proactief te werk en bent communicatief sterk.

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een data engineering context;
 • Je hebt ervaring in git development (DTAP);
 • Je bezit Master werk en denk niveau, het liefst met een analytische achtergrond;
 • Kennis van agile framework;
 • Ervaring met CI/CD is een must (Azure DevOps is een pre);
 • Ervaring met notebooks is een pré;
 • Ervaring met performance optimalisatie en kostenmanagement is een pre.

Een case en een assessment zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Vacature delen op:

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Salaris:

€3.991,- - €6.039,-

Aantal uur:

40 uur

Company homepage:

http://https://www.rai.nl/

Kantooradres:

Europaplein 24 1078 GZ Amsterdam

Locatie: